कविता

पागल बनाइबे – Pagal Banaibe Lyrics in Hindi (Bhojpuri Gana)

पढ़ें “पागल बनाइबे” लिरिक्स

आजा आजा ओये हॅंडसम राजा
खुलल दरवाज़ा बा दिल में समाजा

अरे कमर के झटका मार-मार के
बिजली गिरवायबे का
पागल बनाइबे का रे पतरकी पागल बनाइबे का
तोरा देह में चुमूक लागल छुवा के पागल बनाइबे का

ए ट्रेलर हा राजा पूरा फिल्म बाकी बा
एक्रो से निमाण ता अंदर के झाकी बा

आए हो इशारा का के देखा हम तो खोज़ मारब हो
पगला जाइबू तू हूँ ऐसन प्रपोज़ मारब हो
देखा के आपण बैक तू हार्ट-अटॅक करायबे का

पागल बनाइबे का रे पतरकी पागल बनाइबे का
तोरा देह में चुमूक लागल छुवा के पागल बनाइबे का

कितना लोग भे टाईल तोहार बात अलग बा
तोहरे के दिलवा देहाब भले जात अलग बा

हम कुँवार बानी ख़तरा बढ़ावा तारू हो
मोहब्बत के का-कहरा पढ़वा तारू हो
आपना देह के गर्मी से तू हमके गलियबे का,

पागल बनाइ बे का रे पतरकी पागल बनाई बे का
तोरा देह में चुमूक लागल छुवा के पागल बनाई बे का

विदेशों में जा बसे बहुत से देशवासियों की मांग है कि हम पागल बनाइबे भोजपुरी गीत को देवनागरी हिंदी के अतिरिक्त अंग्रेजी / रोमन में भी प्रस्तुत करें ताकि वे भी इस गाने को पढ़ सकें व आनंद ले सकें। पढ़ें यह भोजपुरी गाना रोमन में-

Read Pagal Banaibe Lyrics – Khesari Lal Yadav

ājā ājā oye haॅṃḍasama rājā
khulala daravāja़ā bā dila meṃ samājā

are kamara ke jhaṭakā māra-māra ke
bijalī giravāyabe kā
pāgala banāibe kā re patarakī pāgala banāibe kā
torā deha meṃ cumūka lāgala chuvā ke pāgala banāibe kā

e ṭrelara hā rājā pūrā philma bākī bā
ekro se nimāṇa tā aṃdara ke jhākī bā

āe ho iśārā kā ke dekhā hama to khoja़ māraba ho
pagalā jāibū tū hū~ aisana prapoja़ māraba ho
dekhā ke āpaṇa baika tū hārṭa-aṭaॅka karāyabe kā

pāgala banāibe kā re patarakī pāgala banāibe kā
torā deha meṃ cumūka lāgala chuvā ke pāgala banāibe kā

kitanā loga bhe ṭāīla tohāra bāta alaga bā
tohare ke dilavā dehāba bhale jāta alaga bā

hama ku~vāra bānī kha़tarā baḍha़āvā tārū ho
mohabbata ke kā-kaharā paḍha़vā tārū ho
āpanā deha ke garmī se tū hamake galiyabe kā,

pāgala banāibe kā re patarakī pāgala banāibe kā
torā deha meṃ cumūka lāgala chuvā ke pāgala banāibe kā

यह भी पढ़ें

ले लो पुदीनातुम्हारे सिवाराते दिया बुता के पियालाल घाघराझगड़ा

सन्दीप शाह

सन्दीप शाह दिल्ली विश्वविद्यालय से स्नातक हैं। वे तकनीक के माध्यम से हिंदी के प्रचार-प्रसार को लेकर कार्यरत हैं। बचपन से ही जिज्ञासु प्रकृति के रहे सन्दीप तकनीक के नए आयामों को समझने और उनके व्यावहारिक उपयोग को लेकर सदैव उत्सुक रहते हैं। हिंदीपथ के साथ जुड़कर वे तकनीक के माध्यम से हिंदी की उत्तम सामग्री को लोगों तक पहुँचाने के काम में लगे हुए हैं। संदीप का मानना है कि नए माध्यम ही हमें अपनी विरासत के प्रसार में सहायता पहुँचा सकते हैं।

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

हिंदी पथ
error: यह सामग्री सुरक्षित है !!
Exit mobile version